Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

Desktop Support Technician Amsterdam

Per direct zijn wij op zoek naar een Desktop Support Technician in de omgeving van Amsterdam. Je komt te werken binnen het team Desktop Support van de afdeling IT Servicedesk. Wil jij aan de slag als Desktop Support Technician? Lees dan onderstaande informatie en solliciteer direct!

- Solliciteer hier -

 

ICT Desktop Support Technician Amsterdam

Wij zijn voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een werkplekbeheerder rondom Amsterdam. Heb jij tenminste 3-5 jaar werkervaring opgedaan als Desktop Support Technician en wil je verder groeien? Dan is dit de functie voor jou! Als Desktop Support Technician ben je vanuit de ICT verantwoordelijk voor het draaiende houden van meer dan 1000 werkstations binnen de organisatie van de opdrachtgever.

 

Werkzaamheden ICT werkplekbeheerder

De Desktop Support Technician is verantwoordelijk voor het afhandelen van IT-storingen voor alle eindgebruikers. Je biedt tweedelijns ondersteuning op IT gebruikershardware en –software, en je lost IT gerelateerde vragen per telefoon, per e-mail of persoonlijk op. Je draagt zorg voor een goede storingsdocumentatie bij -met name- structureel voorkomende storingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van IT-storingen en de daarbij behorende administratie, en voor het plaatsen van mainbuilds op desktops en laptops. Tot slot houd je de documentatie en hardware registratie up-to-date.

 

Functie-eisen voor deze vacature ICT werkplekbeheer

Wij vragen minimaal een afgeronde MBO 4 of HBO-opleiding, en zoeken iemand met tenminste 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Voor deze functie als Desktop Support Technician vragen wij een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je kunt goed omgaan met stress en je bent flexibel en klantgericht. Je beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen en met een focus op structurele analyse en oplossingen.

De ideale kandiaat heeft basiskennis van IT netwerken (TCP/IP, Routers, Switches, WLAN), Active Directory, SCCM en uitgebreide kennis van Windows 7 en Microsoft Office. Het is een pré wanneer je enige MS en ITIL gecertiiceerd bent. Je beheert de Nederlandse en Engelse taal goed, in zowel woord en geschrift.

 

Solliciteren voor deze functie in Amsterdam

Indien jij je herkent in bovenstaande eisen dan ben jij degene die wij zoeken. Naast een zeer goed arbeidsvoorwaarden pakket geven wij je de ruimte je verder te ontwikkelen middels trainingen en intensieve begeleiding. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!


- Solliciteer hier -

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.