Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

SALARIS WERKPLEKBEHEERDER

Het salaris van een Werkplekbeheerder?Wat ga je verdienen na het behalen van je ICT opleiding? Aan de slag als werkplekbeheerder? Lees hier alle informatie over het salaris van een Werkplekbeheerder en waar dit salaris van afhankelijk is.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

 

Werkplekbeheerder salaris

Wat verdient een helpdeskmedewerkerHet salaris van een werkplekbeheerder hangt mede af van de ervaring, type organisatie waar de werkplekbeheerder gaat werken en de baan zelf. Een startende helpdeskmedewerker verdient rond de 1300 - 1600 euro bruto. Terwijl een werkplekbeheerder met 5 jaar ervaring tussen de 1900 - 2400 euro verdient. Wil je hier meer over weten dan kun je kijken op deze site: loonwijzer. Het salaris hangt mede af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het bedrijf waar je werkt.

Wat is het salaris van een werkplekbeheerder

Over het algemeen starten studenten na het behalen van MBO 3 of 4 met een baan als werkplekbeheerder. Als werkplekbeheerder krijg je te maken met alle problemen die er zijn op het gebied van ICT binnen de organisatie. 

Belang werkplekbeheerder in lijn met salaris

De rol van werkplekbeheerder is erg belangrijk. Er zouden erg veel problemen ontstaan wanneer er geen werkplekbeheerder is, immers niemand kan dan nog langskomen bij problemen van een gebruiker op de werkplek. De medewerkers van een bedrijf zijn niet productief wanneer hun computer, applicaties of andere randappratuur niet werkt.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

 

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.