Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

MCDST WERKPLEKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Microsoft MCDST Werkplekbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op werkplekbeheerders met Microsoft MCDST certificering.


- Klik hier voor de vacatures -


MCDST Werkplekbeheerder vacatures

Alle informatie over de MCDST certificeringEen werkplekbeheerder kan diverse certificeringen en specialismes hebben. De MCDST is een basiscertificering en met het behalen van deze certificering is de werkplekbeheerder in staat goede support verlenen op het gebied van onderhoud en ondersteuning op de werkplek.

 

Certificaten MCDST werkplekbeheer

MCDST certificering staat voor Microsoft Certified Desktop Support Technician en de werkplekbeheerder die deze certificering behaalt kan problemen oplossen in een desktopomgeving die draait op het Windows besturingssysteem. Ervaring met Microsoft omgevingen is van belang voor een werkplekbeheerder en dit is een pré in vele werkplekbeheer vacatures.

 

Werkplekbeheerder met MCDST

Een werkplekbeheerder MCDST toont aan te beschikken over vaardigheden om gebruikers binnen Windows omgevingen te kunnen helpen. Deze windows omgevingen zijn Microsoft Windows XP Professional of Microsoft Windows 2000 Professional.

 

MCDST certificering en examens

Met de komst van Windows 2008 zijn de oudere onderstaande Microsoft MCDST examens niet meer beschikbaar. Vanaf 2011 dient je om de Microsoft Desktop Support Technician certificering te behalen het beste gaan voor de Microsoft Windows 7 certificering. Het gaat hier om MCITP certificering Desktop Administrator of Enterprise Desktop Support Technician. Voorheen bestond de MCDST certificering uit twee examens, dit waren:

  • 70-271 Supporting Microsoft Windows XP Client Operating Systems
  • 70-272 Support and Troubleshoot Applications on Microsoft Windows XP.

Beide examens zijn sinds 2011 niet meer beschikbaar.

Upgraden naar MCITP

Heb je reeds een MCDST op Windows XP of bent je MCITP: Enterprise Support Technician (Windows Vista) gecertificeerd? Dan is de 70-682 Pro Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician de perfecte opleiding.

Certificaten Microsoft Werkplekbeheerder

In veel vacatures voor Microsoft werkplekbeheerder is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen zijn de MCSA/ MCSE/ MCP/ MCITP en MCDST-certificeringen.

 

Vacatures MCDST Werkplekbeheerder

Ben jij een werkplekbeheerder en in het bezit van de MCDST certificering? Bekijk dan de vacatures werkplekbeheer op deze website.

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.