Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

FREELANCE WERKPLEKBEHEERDER

Freelance werkplekbeheerder en op zoek naar een opdracht? Bekijk dan hier alle opdrachten voor zelfstandige ICT-professionals en werkplekbeheerders.

De freelancer

De freelancer is veelal een specialist, zoals een systeembeheerder. Een freelancer of een freelance systeembeheerder is een zelfstandig ondernemer. Een freelancer dient net als een ondernemer zelf belasting af te dragen en tevens premies en verzekeringen af te dragen. Daarnaast heeft een freelancer geen wettelijk recht op minimumloon of doorbetaling bij ziekte.

Freelance werkplekbeheerder en werkgever

Een werkgever zoek naar een freelancer wanneer deze een tijdelijk project of opdracht heeft. Wanneer de juiste freelancer is gevonden, sluit de werkgever een overeenkomst af met de freelancer. Dit kan ook een werkplekbeheerder zijn.

Freelance overeenkomst werkplekbeheer

De overeenkomst is voor het uitvoeren van de betreffende opdracht en in de overeenkomst staat de beloning, de opdracht en de termijn. Nadat de opdracht is uitgevoerd vervalt de overeenkomst.

Voordelen freelance werkplekbeheerder

Het grote voordeel van een freelance werkplekbeheerder is dat deze veelal flexibel is. Door deze flexibiliteit kan een werkgever de freelancer inzetten voor opdrachten, zonder dat er een dienstverband tegenover hoeft te staan. Op deze manier kan de werkgever dus over tijdelijk kwalitatief personeel beschikken, wat kosten bespaart en goede resultaten oplevert. Al met al is een freelance werkplekbeheerder dus een goede oplossing.
Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.