Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

ICT Traineeship Utrecht, Amsterdam & Den Haag

ICT Professionals die voldoen aan onderstaande criteria krijgen de kans om een ICT Traineeship te volgen. Het ICT Traineeship is erop gericht om jou klaar te stomen voor de toekomst! Je doet werkervaring op bij toonaangevende bedrijven, behaalt kosteloos certificeringen, krijgt een auto en een goed salaris.

- Meld je hier aan -

Wij zoeken jou!

Onze opdrachtgever is continu op zoek naar starters die net hun MBO ICT opleiding hebben afgerond en in bezit zijn van stageervaring en/of werkervaring. Ben je net klaar met je MBO-ICT opleiding? Dan zoeken wij jou!

Informatie ICT Traineeship Utrecht, Amsterdan & Den Haag

ICT Professionals krijgen de kans om een ICT Traineeship te volgen, waarbij jij als trainee werkervaring opdoet bij toonaangevende bedrijven, certificeringen behaalt en natuurlijk geld verdient. Trainees starten op de servicdesk, hier doe je 6 - 12 maanden werkervaring op met het verlenen van (desktop-) support bij één van de opdrachtgevers. Aan het begin van je traineeship stel je samen met één van onze medewerkers een studieplan en een persoonlijk ontwikkelings plan op. Gedurende deze periode krijg je de mogelijkheid om op kosten van de opdrachtgever diverse certificeringen te behalen.

Functie eisen ICT traineeship

Om in aanmerking te komen voor het ICT Traineeship vragen wij de volgende zaken, namelijk:
• Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting ICT;
• Stage- en/of werkervaring;
• Service- en klantgericht;
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Ervaring met Windows en Office;
• Bekend met ITIL;
• Rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij jou?

Na het succesvol afronden van het ICT traineeship, krijg je een vast contract en kom je te werken bij de opdrachtgever in de detachering of je start bij één van onze opdrachtgevers in vaste dienst. IT Professionals krijgen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en opleiding. Daarnaast biedt de opdrachtgever elke professional persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen op kosten van de opdrachtgever!

Meld je vandaag nog aan!

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carriere maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carriere? Solliciteer dan direct op deze vacature en meld je aan!

 

- Aanmelden -

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.