Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

Werkplekbeheerder Amsterdam

Wij zijn voor een klant van Jobfinity opzoek naar een netwerkbeheerder in de omgeving van Amsterdam. In deze functie ben je werkzaam binnen het technische team van Engineers en medeverantwoordelijk voor alle beheertaken en supportwerkzaamheden van omgevingen van klanten en opdrachtgevers.


- Solliciteer hier -

 

De functie

Als werkplekbeheerder ben jij samen met jou team het aanspreekpunt voor onze klanten en opdrachtgevers. Je geeft ook ondersteuning in een brede zin. Je levert dagelijks support en troubleshooting in Microsoft omgevingen. Het uitvoeren van remote beheer op klanten netwerken, Remote en onsite ondersteuning bieden bij projectmatige implementaties en Uitvoeren van onsite beheer bij klanten en opdrachtgevers horen ook bij jou taken pakket.

 

Functie eisen

  • Minimaal 2 - 3 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie is vereist
  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Open en enthousiaste dienstverlener met gevoel voor kwaliteit en service. Zelfstandige werker met daadkracht en accuratesse. Representatief, flexibel en stressbestendig. Teamplayer met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Denkt in oplossingen en durft beslissingen te nemen
  • Geen 9-5 mentaliteit; bereid tot standby diensten
  • Aantoonbare ervaring in Microsoft omgevingen; certificering is een pré
  • Ervaring met MS Windows Server 2008, MS Exchange Server 2003, 2007 en 2010, MS SBS, MS SQL, Active Directory, MS Windows Vista/7, MS Office, Virtualisatie, etc. is vereist
  • Goede schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal en communicatief vaardig

 

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in de boven staande eisen en lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel naar deze top baan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


- Solliciteer hier -

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.