Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

Werkplekbeheerder ICT Utrecht

Wil jij je IT kennis doorontwikkelen dan is een stap naar een functie als werkplekbeheerder misschien iets voor jou. Dit is een uitdagende baan waar wij per direct een kandidaat voor zoeken? Denk jij hiervoor geschikt te zijn? Lees hieronder verder.

 

- Solliciteer hier -

 

Functie omschrijving werkplekbeheerder ICT

Wij zijn momenteel opzoek naar een ervaren werkplekbeheerder ICT. Met jou kennis van hardware- en software zorg je ervoor dat er ruim 1500 eindgebruikers die verdeeld zitten over 3 locaties, optimaal gebruik kunnen maken van de aangeboden ICT diensten. De organisatie wordt ervaren als erg gedreven en biedt veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. Je helpt met problemen, verzoeken en klachten m.b.t. hard- en software. Je neemt deel aan verhuizing- en migratieprojecten en draagt zorg voor de optimale werking van printers, scanners en overige randapparatuur.


Functie eisen

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen dien je minimaal te voldoen aan de volgende eisen:

• Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting ICT;
• Aantoonbare werkervaring met hardware en software: Windows XP/Vista/7, Windows Server 2003, Exchange en Active Directory;
• Ervaring met Server 2003, Exchange en Active Directory;
• Communicatief vaardig, proactief en een klant- en resultaatgerichte instelling.


Herken jij je in de bovenstaande eisen? Dan is dit echt wat voor jou. Naast een leuke werkplek geven wij je ook de mogelijkheid om door te leren en te groeien. Solliciteer direct naar deze functie.

 

- Solliciteer hier -

 

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.