Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

Werkplekbeheerder Utrecht

Ben je op zoek naar een afwisselende functie, wil je verantwoordelijkheden hebben, en ben je geïnteresseerd in de ICT? Dan hebben wij jouw topbaan!

 

- Solliciteer hier -

 

De functie Werkplekbeheerder

Als Werkplekbeheerder zorg je voor support, werkplekbeheer en systeembeheer. Jij zorgt er voor dat onze klanten door op locatie systemen op te zetten, maar kan op helpen met het oplossen van storingen. Dit betekent dat je met het  server- en cliëntniveau opereert en ook hard- als softwarematig bezig bent. Je werkt zelfstandig en moet dan ook veel initiatief nemen. Incidenten die op afstand op te lossen zijn worden mogelijk opgelost met behulp van remote tools of telefonisch. Jij ondersteunt gebruikers door vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het gebruik van de systemen.

 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding MBO ICT Beheer Niveau 3 of 4;
  • MCSA gecertificeerd of bereid zijn het programma te volgen;
  • 1-3 jaar werkervaring op het gebied van support en beheer;
  • Jij bent leergierig en pakt nieuwe dingen snel op;
  • Flexibel en dienstverlenend;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Lijkt deze baan iets voor jou? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct.

 

- Solliciteer hier -

 

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.