Vacatures voor Werkplekbeheerders
...dé site van en voor werkplekbeheerders

Werkplekbeheerder Zoetermeer

Jobfinity is voor een klant opzoek naar een leuke en gemotiveerde Werkplekbeheerder voor in Zoetermeer. Dit bedrijf heeft veel doorgroeimogelijkheden en is daarom ook op zoek naar nieuwe mensen. Ben jij zo iemand en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel onze vacature.

- Solliciteer hier -

 

De Functie

Als werkplekbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en ondersteuning aan gebruikers en werkplekken op locatie . daarnaast kan je als werkplekbeheerder ingezet worden bij verschillende migratietrajecten en voor het verzorgen van nazorg. Je moet goed de mensen te woord kunnen staan en incidenten zo veel mogelijk zelfstandig op kunne lossen.

 

Functie eisen

  • Je beschikt bij voorkeur over een MCITP SA en ITIL Foundation certificering
  • Je hebt een afgeronde MBO ICT-opleiding en je hebt meer dan 3 jaar werkervaring op een ICT afdeling
  • Je bent stressbestendig en kunt zelfstandig werken
  • Je bent een teamplayer met een klantvriendelijke en servicegerichte instelling
  • Je hebt ervaring met uitrol projecten en hardware migraties Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen

 

Geïnteresseerd geworden?

Lijkt dit jou wat werken in de ICT als werkplekbeheerder? En herken jij jezelf inde bovenstaande eisen? Solliciteer dan snel online voor deze vacature. Of heb je nog vragen neem dan contact met ons op en wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.


- Solliciteer hier -

Werkplekbeheer Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende servicedesk vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO-3 of MBO-4. Bekijk het actuele werkplekbeheerder vacature aanbod.